Hey bearded fella, ben je een blije klant van Barbaric? Dan vinden we het fijn als je Barbaric aanbeveelt aan anderen. En omdat het altijd leuk is om korting te ontvangen, krijg je van ons tijdens actieperiodes bij je bestelling een kortingscode voor jouw vrienden, waarmee jij shoptegoed kunt verdienen! Hoe dat werkt, lees je hier. Scroll naar beneden voor alle voorwaarden.

Vriendenkorting

Geef je vrienden €10 korting op hun bestelling bij Barbaric.

Vriendencode

Je vrienden plaatsen een bestelling met jouw vriendencode.

Shoptegoed

Jij ontvangt €10 korting op je volgende bestelling.

Jouw shoptegoed

Nee, je ontvangt alleen een vriendcode tijdens actieperiodes. Op dit moment is er geen actieperiode, dus worden de codes niet verstrekt bij nieuwe bestellingen.

Heb je een geldige code voor shoptegoed, dan kun je die natuurlijk wel gebruiken.

Je ontvangt van ons een code voor €10 korting op je volgende bestelling als een vriend jouw vriendencode heeft gebruikt bij een bestelling.

Het shoptegoed is te gebruiken bij bestellingen vanaf €80. Voer de code tijdens het afrekenen in en de korting van €10 gaat eraf. Dat is bij €80 dus maar liefst 12,5%!

Jouw shoptegoed is tot 3 maanden na uitgifte van de kortingscode geldig. En je kunt de code slechts één keer gebruiken.

Nee, er kan één kortingscode per bestelling worden gebruikt.

De vriendencode

Jouw persoonlijke vriendencode staat op een kaartje dat bij je bestelling zit. Bewaar de code dus goed, zodat je die met je vrienden, familie, collega's en kennissen kunt delen.

De vriendencode is tot 3 maanden na uitgifte geldig.

Dat aantal is onbeperkt, dus deel erop los!

De vriendencodes is te gebruiken bij bestellingen vanaf €80. Voer de code tijdens het afrekenen in en de korting van €10 gaat eraf. Dat is bij €80 dus maar liefst 12,5%!

Nee, er kan één kortingscode per bestelling worden gebruikt.