Barbaric

Welcome to

Banner Image

VAKANTIE DEAL

Ontvang nu een gratis reisflesje bij aankoop van een fullsize baardshampoo.

SHOP NU

Fast delivery

Ordered before 3pm on workdays = shipped the same day. Free shipping when you spend €30 or more in the Netherlands and €50 or more in Belgium.

High Quality

Barbaric products are of high quality, free of parabens, sulphates and silicones, for the best care of your beard.

Made in Europe

Barbaric's beard care products are produced in Europe, consist of natural ingredients and are not tested on animals.

This is Barbaric

Barbaric is ontstaan vanuit een zoektocht naar mooie, kwalitatief goede en lekker ruikende baardverzorgingsproducten, die niet de hoofdprijs kosten, en een merk met een identiteit waarin je jezelf herkent. Als barbaar, een moderne barbaar. Een goed verzorgde baard is belangrijk. Dit zorgt voor een vollere baard.


Vanuit die zoektocht ontstond het idee om zelf een merk te beginnen. Het assortiment van Barbaric bestaat uit baardverzorgingsproducten met heerlijke geuren en van hoge kwaliteit: baardolie, baardshampoo, baardbalsem en baard- en snorwax. En dat alles zónder siliconen, sulfaten en parabenen; want we willen alleen het beste voor elke baard.


En om het assortiment compleet te maken, voegen we regelmatig nieuwe producten toe. Zowel voor baardverzorging als scheren en haarverzorging. Dit alles na uitgebreid onderzoek en testen.

In ons assortiment vind je alles wat je nodig hebt voor je baard: van je baard verzorgen tot je baard stylen. En van een aantrekkelijke baard groeien tot trimmen. Zowel verzorgend voor de baardharen als voor de onderliggende huid.

Daarnaast vind je tips en advies, een mooie baard krijg je namelijk niet zomaar. Wij adviseren graag over welke verzorging nodig is voor je gezichtsbeharing. Wil je een baard laten staan en de haargroei bevorderen? Ook dan ben je hier op de juiste plek!