Barbaric baardverzorging

Dit zijn de 4 beste investeringen voor je baard

Heb je een baard, dan wil je dat-ie mooi blijft. En ja, daar moet je wat voor doen. Maar wat heb je daar nou eigenlijk voor nodig? Hier lees je de 4 beste investeringen voor je baard.

In deze blog:

1. Kwalitatieve baardverzorgingsproducten

De beste investering voor je baard is om niet te kiezen voor de goedkoopste baardolie en andere baardverzorgingsproducten, maar te gaan voor producten van hoge kwaliteit. Waar je dan op moet letten? Check de ingrediënten: baardverzorgingsproducten van hoge kwaliteit bevatten geen siliconen, parabenen en sulfaten en zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Hierdoor worden je baard en onderliggende huid goed gevoed en verzorgd. En dat zorgt weer voor een mooie uitstraling van de baard. De producten van Barbaric voldoen aan deze kwaliteitseisen, dus shop met een gerust hart.

 

2. Safety razor

Om je baard mooi te houden, werk je 'm regelmatig bij. Dat doe je onder andere door de contouren op het gezicht en in de hals strak te scheren. Daar kun je natuurlijk een zogenaamd cartridge scheermes (de bekende plastic scheermessen waar je een wegwerp mesje in klikt) voor gebruiken, maar wil je een beter resultaat, minder afval en plastic, investeer dan in een safety razor. Deze heb je in allerlei soorten, maten en kleuren. In de safety razor zet je een vlijmscherpe razor blade, waarmee je gemakkelijk en heel precies te werk kunt gaan.

| Tip: vind je het lastig om uit de losse pols strakke contouren te scheren? Gebruik dan een baard shaping tool: een kleine, maar handige investering. |

 

Barbaric baardverzorging spiegel

3. Baardschaar

Naast het bijwerken van de contouren, wil je ook uitstekende haren en gespleten punten wegknippen. Maar doe dat alsjeblieft niet met een keuken- of papierschaar. Investeer in een scherpe baardschaar van hoogwaardig rvs. Dit is beter voor de baardharen.

| Wist je dat baardscharen van vergelijkbare kwaliteit als die van Barbaric vaak meer dan €100 kosten? Je koopt 'm hier voor de kleine investering van slechts €29,99. |

 

4. Bezoek een barbier

De laatste tip is geen product, maar een service: bezoek een goede barbier om je baard eens in de zoveel tijd bij te laten werken. Vraag de barbier of hij ervaring heeft met baarden, dat is natuurlijk wel belangrijk. De barbier kan je daarnaast advies geven over het herstellen van foutjes (het overkomt de besten, lees hier meer over het oplossen van foutje tijdens het bijwerken van je baard) en welk model baard bijvoorbeeld het beste staat bij jouw gezicht.

← Vorige blog

 
Barbaric baardshampoo 200ml
100 of 200ml
 
Barbaric baardshampoo 200ml
100 of 200ml