Barbaric baardolie pipet

Dit zijn de verrassende toepassingen van baardolie

Baardolie heeft meer toepassingen dan alleen de essentiële dagelijkse baardverzorging. De samenstelling van de olie, bomvol voedende ingrediënten maakt het geschikt voor meer doeleinden. Wat daar het voordeel van is? Je hebt minder producten nodig in je badkamerkast. Thank us later.

 

Baardolie in plaats van scheerschuim

Je kunt de baardolie gebruiken in plaats van scheerschuim. De olie is glad, maakt de huid en haren zacht, voorkomt irritatie én je kunt goed zien wat je doet. Ideaal dus om de baard bij te werken. Bijkomend voordeel: je voedt meteen de baard en de huid eronder.

Barbaric baardolie pipet

Baardolie als baardmasker

Gebruik baardolie als voedend baardmasker als je baard een boost nodig heeft. Heb je bijvoorbeeld last van schilfers, roos of jeuk? Dan is een baardmasker wat je nodig hebt. Maar ook als je baard wat droger is door zomerse of winterse factoren, is dit een goede oppepper. Masseer 's avonds, voor het slapen, een ruime hoeveelheid (meer dan je 's ochtends gebruikt voor je dagelijkse baardverzorging) olie in de baard en de onderliggende huid. Laat het de hele nacht intrekken en je wordt wakker met een verzorgde, gehydrateerde baard. Spoel de baard 's ochtends uit met lauwwarm water en je bent klaar voor de dag.

 | Dit is hoe je baardolie als baardmasker gebruikt. |

Baardolie als haarmasker

Tja, dit is een inkoppertje: je kunt de baardolie ook als haarmasker gebruiken. Want zoals het de baard en onderliggende huid voedt, voedt het ook je haar en hoofdhuid. En dat kan je kapsel soms best wel gebruiken, maar laten we eerlijk zijn: de meeste mannen hebben geen haarmasker in hun badkamerkast staan. In comes baardolie. Gebruik het 's avonds, net als het baardmasker, en laat het de hele nacht intrekken. Spoel je haar 's ochtends uit met lauwwarm water.

 

Verrassende inhoud: 50ml baardolie

Een verrassend feitje als afsluiter: onze baardolieflesjes hebben meer inhoud dan veel andere merken, namelijk 50ml in plaats van 30. Dat is maar liefst 66% meer! De baardolie gaat dus langer mee en is ook nog eens hartstikke voordelig.
Baardolie Baardverzorging Haarverzorging Scheren

← Vorige blog Volgende blog →