Barbaric beard & hair straightener

Welke looks kun je creëren met de Beard & Hair Straightener?

De Beard & Hair Straightener is een echte multi-styling-tool. Je kunt er alle kanten mee op. En dat is dan ook de reden om dit product in huis te hebben én wat het een perfect en uniek cadeau maakt voor elke man (met baard of haar natuurlijk).

 

In deze blog:

De steile stijl

Bij de naam van deze tool, straightener, verwacht je het waarschijnlijk al: je kunt er je baard en haar steil mee maken. Wil je gaan voor de steile look, dan is simpelweg met de straightener door de baard of het haar kammen niet genoeg. Om de krullen eruit te krijgen, kun je best pluk voor pluk te werk gaan, waarbij je de pluk strak trekt en de stijler er langzaam in de vloeiende beweging doorheen kamt. Herhaal dit een paar keer, afhankelijk van de structuur van jouw haar en het gewenste resultaat.

 | Lees én bekijk hier hoe je de beard straightener gebruikt. |

Creëer lengte

Wil je je baard of haar wat langer laten lijken, maar niet ineens je weelderige krullen kwijt (snappen we), pas dan de tactiek van hierboven toe, zonder de plukken helemaal strak te trekken. Je hoeft de handeling ook minder vaak te herhalen; meer lengte bereik je vrij snel.

 Barbaric beard & hair straightener

Tame the mane

Heb je een wilde baard of haardos en wil je die manen temmen? Dan is de straightener ideaal. Gebruik de tool als een kam, de hitte brengt de haren in model. Zit bij de baard de weelderigheid bijvoorbeeld vooral aan de zijkanten (waardoor je look wat onverzorgd kan overkomen), dan gebruik je de stijler alleen op die stukken. Zo gefixt.

 

Creëer volume

De kam aan de bovenkant van de straightener is handig voor het creëren van volume. Je kamt ermee vanaf onder naar boven. Nee, we bedoelen niet dat je vanaf de punt van het haar richting de aanzet moet kammen, dat zou onprettig en gek zijn. Wat je wel moet doen? Hou de stijler onder de baard en kam de haren naar boven. Hetzelfde kun je doen met je snor en kapsel.

 

Fixeer de look

Heb je het gewenste resultaat bereikt, dan wil je dat het zo blijft zitten. Fixeer de look met baardwax voor de baard en snor en met pomade voor het haar.

Een goede verzorging voor baard en haar is essentieel als je hitte toepast. Hitte kan namelijk schade aanbrengen en dat wil je niet. Het is verder belangrijk dat je de straightener niet warmer zet dan nodig. Begin dus altijd op de laagste stand en zet 'm hoger als jouw haarstructuur dat nodig heeft en het kan hebben.

← Vorige blog Volgende blog →

 
Barbaric baardwax
bundel & bespaar
 
Beardburys pomade
3 varianten
 
Barbaric baardwax
bundel & bespaar
 
Beardburys pomade
3 varianten