Wat geef je een man met baard cadeau?

Je wil een man met een baard een mooi cadeau geven. Waar ga je dan naar op zoek? Originele cadeaus, waar iemand écht iets aan heeft. Geef je man, vriend, vader, opa, broer, welke barbaar dan ook, eens iets anders dan normaal. Ga voor een mooi cadeau met baardverzorging,  baardstyling of haarproducten. Of voor gewoon voor álles.

De man met baard maak je blij met baardverzorgingsproducten van hoge kwaliteit en met lekkere geuren. En laat dat nu precies de baardverzorging van Barbaric zijn: de producten zijn vrij van siliconen, parabenen en sulfaten en hebben allemaal een heerlijke geur. We schreven er al eens een blog over. 

 

Kleinigheidje

Soms wil je gewoon iets kleins geven (of voor jezelf kopen), zomaar. Elk product in onze webshop is leuk om te geven en te krijgen. Van baardolie tot baardshampoo, maar vergeet ook de tools niet. Denk bijvoorbeeld aan een handige baard shaping tool of de mat zwarte baardborstel.

 

Tot €50

Essential Kit

In de Essential Kit vind je absoluut essentiële producten voor de dagelijkse baardverzorging: een baardolie, baardborstel en baardshampoo. Hoe kort of lang de baard ook is, elke baarddrager heeft deze producten nodig.

Basic Kit

De Basic Kit bestaat uit een baardolie, baardbalsem en baardwax. Ideaal voor de verzorging en styling van de baard. Een leuk cadeau voor de man met een baardlengte die in model gebracht kan worden of een baard of snor die een beetje getemd moet worden.

 

Barbaric Basic Kit
  

 

Styling Duo

Dit duo bestaat uit een baardbalsem en een baardwax. Beiden stylingproducten, met een verschillende hold. Ideaal voor de wat langere of eigenwijze baarden en snorren.

Beard Oil Kit

Dat de baardolie vrij is van siliconen, waardoor de voedingsstoffen uit de olie beter doordringen tot de baardharen en de huid onder de baard, wist je natuurlijk al. Maar wist je ook dat de drie geuren, waarin de baardolie verkrijgbaar is, allemaal lekker, mannelijk en totaal verschillend zijn? In de Beard Oil Kit zitten ze alle drie. Een ideaal cadeau voor de man die houdt van afwisseling.

De geur Sledge is een rijke, houtachtige geur met een exotische Oosterse Touch. Dagger is ook houtachtig, maar is warmer en heeft een kruidige citrus topnoot. En Arrow heeft, naast de warme houtachtige geur, vleugjes grapefruit en jasmijn, deze oriëntaalse geur doet denken aan de zoute zee. Arrow is wat zwaarder/heeft een wat sterkere geur dan de Sledge en Dagger. Kortom, dit trio is een perfect combo.

 

Barbaric Beard Oil Kit

 

 

€50 - €100

Everything Kit met gratis baardkam

Jawel, alles wat de bebaarde man nodig heeft in één pakket: baardolie, baardborstel, baardshampoo, baardbalsem, baardwax en nog een gratis baardkam erbij ook. Als je hier geen hele brede lach mee op zijn gezicht tovert, dan weten wij het ook niet meer. Go fot it.

Beard Growth Kit

Gun je iemand een mooie volle baard, maar wil het niet zo lukken. Of wil je misschien een stiekeme hint geven dat hij een baard moet laten groeien? Dan is dit pakket ideaal! De inhoud? Een mooie Beard Growth Roller, Beard Growth Serum en een Beard Roller Sanitizer. 

 

Barbaric Beard Growth Kit

 

Beard Straightener

De baardstijler is hét item van dit moment in baard-wereld. Ja, echt. Je brengt er je baard makkelijk mee in model en hij zit eens anders dan normaal. Leuk voor de afwisseling of gewoon voor elke dag. Wij zijn fan en degene die jij dit cadeau geeft wordt dat ook!

Barbaric Beard Straightener Dick Johnson

 

 

> €100

Ultimate Kit met gratis baardborstel

Je dacht misschien dat het niet nog een stapje verder kon dan de Everything Kit. Maar we doen er gewoon een schepje bovenop met deze Ultimate Kit. Dit ultieme pakket bestaat uit een baardolie, baardkam, baardshampoo, baardbalsem, baardwax, baardstijler én een gratis baardborstel.

Luxe onderhoudsset baard & snor in leren hoes

Mooi gereedschap bewaar je in een mooie hoes, van bruin of zwart leer. Deze stijlvolle set bevat de tools om baard & snor te onderhouden: borsteltje, kammetje en schaartje. De set is van het Italiaanse merk Mondial 1908.

 

Barbaarse Biljetten

| Voor elke man met baard, die lekker zelf wil uitzoeken wat hij koopt |

Moeilijk om te kiezen? Snappen we! Maar daar hebben we een oplossing voor: geef een cadeaubon. Een Barbaars Biljet om precies te zijn. We hebben ze in verschillende bedragen, waarmee de ontvangende barbaar lekker zelf producten kan kopen in onze shop.

 

Barbaric barbaars biljet cadeaubon

 

Zelf samenstellen

Als je nou denkt 'leuk, al die samengestelde pakketten, maar dat kan ik beter': go ahead en maak zelf een leuke combinatie van producten! Scroll vooral door de shop en vul je mandje met jouw favorieten.

 

Barbaric baardbalsem baardverzorging

 

← Vorige blog Volgende blog →